Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

TERMENI SI CONDITII

IN CAZUL IN CARE DORITI SA COMANDATI ORICE PRODUSE DE PE SITE-UL INDEEWAY.RO VA FI NECESARA EXPRIMAREA EXPRESA A ACORDULUI DUMNEAVOASTRA, PRIVIND ACCEPTAREA IN TOTALITATE A TERMENILOR SI CONDITIILOR ASA CUM ACESTIA SUNT PREZENTATE MAI JOS.

RECOMANDAM CITIREA CU ATENTIE A TERMENILOR SI CONDITIILOR INAINTE DE A PLASA COMANDA DUMNEAVOASTRA !

Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditilor. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului.

Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

PROTECH MOBILE SRL este proprietarul şi distribuitorul brandului INDEEWAY.

PROTECH MOBILE SRL are sediul social in loc.Techirghiol, str. Dimitrie Bolintineanu nr. 20A, Constructia C1, cod postal 906100, jud. Constanta, Romania, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J13/1941/2014, avand CUI: 33653545

PROTECH MOBILE SRL isi desfasoara activitatea de la Punct de Lucru, loc. Ovidiu, str. Industriala nr. FN, Hala nr.1, cod postal 905900, jud. Constanta.

Informatii Generale

Mărimile şi cotele produselor noastre corespund standardelor europene. Pentru orientarea Dumneavoastra va sugeram sa considerati standardul de mărimi germane sau frantuzesti, continand marimile internaţionale: S-M-L-XL-XXL, pe model “clasic fit” catre “regular fit”.

INDEEWAY nu poate fi trasă la răspundere pentru mărimea necorespunzătoare comandată de Dumneavoastră, însă va venim in intimpinare oferindu-ne sa va schimbăm produsul dacă Dumneavoastra aţi greşit mărimea. Ne straduim să vă prezentăm cât mai fidel culorile pe website, dar vă rugam sa retineti faptul că nuanţa culorii vizualizată de Dumneavoastră depinde de o multitudine de caracteristici tehnice ale monitorului utilizat, aşadar este posibilă o oarecare diferenţă de nuanţă între produsul primit şi nuanţa vizualizata pe website.

Preturi

Preţurile comunicate pe site includ TVA. Produsul va fi livrat prin curierat cu ramburs, coletul trebuie plătit la preluarea acestuia. Taxa de livrare este de 18 Lei pentru tóate destinatiile din Romania. În cazul comenzilor de peste 350 Lei, livrarea este gratuită. 

Calitate

Toate produsele INDEEWAY au fost testate prin proba prototipului înainte de fabricaţie, după care au fost supuse unui proces de inspectie si controlate.Din pacate, chiar si in aceasta situatie pot  exista produse care pot prezenta mici imperefectiuni

Produse online - Termenul de pregătire şi livrare inclusiv transport este de maxim 7 zile.

Plata

Plata contravaloarii produselor si a serviciilor se face la livrare, prin numerar şi cuprinde valoarea produselor plus transportul.

Returnarea Marfii

Conform prevederilor legislaţiei române, clientul poate returna oricare dintre produsele comandate în termen de 10 zile lucrătoare de la recepţia lor, caz în care veţi suporta costul transportului. Contravaloarea produselor returnate vi se plăteşte în 30 de zile de la recepţia lor prin mandat poştal sau transfer bancar caz in care este necesar sa se specifice contul bancar.

Pentru a nu se refuza plata, produsul returnat trebuie să conţină toate etichetele originale, să nu fi fost purtat, să nu fie deteriorat şi să fie returnat în ambalajul original.

Pasii de urmat in vederea returnarii produsului:

  • 1Completezi formularul de retur pe care il gasesti pe site-ul indeeway.ro si il trimiti impreuna cu coletul continand produsul returnat.
  • 2Produsul trebuie sa fie in conditia in care a fost primit, produsul returnat trebuie să conţină toate etichetele originale, produsul trebuie sa nu fi fost purtat, sa nu fi fost deteriorat si sa fie returnat in ambalajul original. La predarea catre compania de curierat, produsul va fi introdus intr-un ambalaj suplimentar de protectie si va fi insotit de factura aferenta coletului initial.
  • 3Pe colet treci urmatoarea adresa: Protech Mobile SRL - Punct de Lucru, loc. Ovidiu, str. Industriala nr. FN, Hala nr.1, cod postal 905900, jud. Constanta.
  • 4Chemi firma de curierat (orice firma de curierat) sa iti ridice produsul.
  • 5Dupa ce trimiti coletul, returul trebuie anuntat pe email comenzi@indeeway.ro cu urmatoarele date ale dvs: NUMELE SI PRENUMELE complet, CONTUL BANCAR SI BANCA, sau alta metoda prin care doresti sa iti facem plata.

Expeditorul răspunde pentru deteriorarea sau pierderea produsului în timpul transportului.

Nu se primesc colete cu plată ramburs. Plata transportului se face de expeditor. Înainte de a se returna un produs, vă rugăm contactaţi compartimentul nostru RELAŢII CLIENŢI la telefonul 0727 871 116

Orice produs poate fi schimbat, ca mărime, culoare în limita stocului existent în momentul convorbirii. Dacă există pe stoc înlocuirea se face imediat după ce s-a primit produsul returnat. În cazul in care acesta nu e pe stoc, se poate alege altă culoare, sau alt articol, cu achitarea eventualelor diferenţe de preţ şi a taxelor de livrare.

Politica de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal

Prin date personale se inteleg atat datele cu caracter nepersonal cat si datele cu caracter personal (informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale).

Prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

Colectarea informatiilor

Informatiile sunt colectate in principal in scopul derularii relatiilor comerciale  in conditii de deplina siguranta, pentru evidentierea tranzactiilor si pentru prelucrarea lor in vederea dezvoltarii relatiilor comerciale.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe indeeway.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Sursele principale de informatii sunt: 1. tranzactiile care au loc intre Beneficiar si / sau Clientii si Furnizorii acestuia ; 2. alti furnizori de date cu caracter personal (ex. alti operatori de date cu caracter personal, comercianti, etc.).

Stocarea informatiilor

Informatiile colectate in derularea tranzactiilor si in relatiile cu tertii sunt arhivate si stocate in conditii de siguranta. PROTECH MOBILE SRL ia masuri specifice pentru protejarea datelor referitoare la derularea tranzactiilor impotriva accesului neautorizat, a prelucrarii, dezvaluirii catre terti, alterarii sau distrugerii. In aceste masuri, dar fara a se limita la acestea, pot fi considerate: criptarea informatiilor, parolarea lor si restrictionarea accesului numai pe baza de parola si numai pentru acele persoane care trebuie sa aiba acces pentru a-si indeplini obligatiile curente  ce decurg din derularea relatiilor comerciale, securizarea si controlul accesului la mediile de stocare, etc. Aceste masuri sunt actualizate ori de cate ori este necesar.

PROTECH MOBILE SRL garantează respectarea drepturilor conferite de Legea Nr.677/2001, art.12-18, privind prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de persoană vizată: dreptul la informare, acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a vă adresa justiţiei. Vă informăm că societatea noastră va folosi datele Dvs. personale în vederea expedierii produselor sau pentru eventuale materiale informative in atentia Dvs,

Legea aplicabila

Prin vizitarea website-ului, Dumneavoastra sunteti de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sau eventuale consecinte care decurg din utilizarea website-ului, sa fie solutionata in conformitate cu legile Romane, la nivelul instantelor din Romania.

Ce spun clientii nostri?

Afla parerea clientilor nostri despre siteul nostru sau despre produsele noastre.

Produse de cea mai buna calitate! Am comadat o camasa si sincer sa fiu se vede diferenta intre materialul acesteia si materialul camasilor existente pe piata. Bumbac de cea mai buna calitate. Foarte confortabila si racoroasa, desi merg cu masina(in care uneori este foarte cald), nu transpir deloc.

Sergiu

Recomand cu multa caldura prosoapele de la Indeeway! Sunt foarte foarte bune si calitate garantata!!!!!

Ayako Funatsu(comentariu pe Facebook)