Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Conform prevederilor legislaţiei române, clientul poate returna oricare dintre produsele comandate în termen de 10 zile lucrătoare de la recepţia lor, caz în care veţi suporta costul transportului. Contravaloarea produselor returnate vi se plăteşte în 30 de zile de la recepţia lor prin mandat poştal sau transfer bancar caz in care este necesar sa se specifice contul bancar.

Pentru a nu se refuza plata, produsul returnat trebuie să conţină toate etichetele originale, să nu fi fost purtat, să nu fie deteriorat şi să fie returnat în ambalajul original.

Pasii de urmat in vederea returnarii produsului:

  • 1Completezi formularul de retur pe care il gasesti pe site-ul indeeway.ro si il trimiti impreuna cu coletul continand produsul returnat.
  • 2Produsul trebuie sa fie in conditia in care a fost primit, produsul returnat trebuie să conţină toate etichetele originale, produsul trebuie sa nu fi fost purtat, sa nu fi fost deteriorat si sa fie returnat in ambalajul original. La predarea catre compania de curierat, produsul va fi introdus intr-un ambalaj suplimentar de protectie si va fi insotit de factura aferenta coletului initial.
  • 3Pe colet treci urmatoarea adresa: Protech Mobile SRL - Punct de Lucru, loc. Ovidiu, str. Industriala nr. FN, Hala nr.1, cod postal 905900, jud. Constanta.
  • 4Chemi firma de curierat (orice firma de curierat) sa iti ridice produsul.
  • 5Dupa ce trimiti coletul, returul trebuie anuntat pe email comenzi@indeeway.ro cu urmatoarele date ale dvs: NUMELE SI PRENUMELE complet, CONTUL BANCAR SI BANCA, sau alta metoda prin care doresti sa iti facem plata.

Expeditorul răspunde pentru deteriorarea sau pierderea produsului în timpul transportului.

Nu se primesc colete cu plată ramburs. Plata transportului se face de expeditor. Înainte de a se returna un produs, vă rugăm contactaţi compartimentul nostru RELAŢII CLIENŢI la telefonul 0727 871 116

Orice produs poate fi schimbat, ca mărime, culoare în limita stocului existent în momentul convorbirii. Dacă există pe stoc înlocuirea se face imediat după ce s-a primit produsul returnat. În cazul in care acesta nu e pe stoc, se poate alege altă culoare, sau alt articol, cu achitarea eventualelor diferenţe de preţ şi a taxelor de livrare.

Ce spun clientii nostri?

Afla parerea clientilor nostri despre siteul nostru sau despre produsele noastre.

Produse de cea mai buna calitate! Am comadat o camasa si sincer sa fiu se vede diferenta intre materialul acesteia si materialul camasilor existente pe piata. Bumbac de cea mai buna calitate. Foarte confortabila si racoroasa, desi merg cu masina(in care uneori este foarte cald), nu transpir deloc.

Sergiu

Recomand cu multa caldura prosoapele de la Indeeway! Sunt foarte foarte bune si calitate garantata!!!!!

Ayako Funatsu(comentariu pe Facebook)