Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Brandul INDEEWAY a fost conceput de echipa noastra, cu scopul de a crea si promova articole vestimentare de calitate precum si o gama de alte produse textile pentru folosinta de zi cu zi in casele Dumneavoastra.

Ne dorim ca INDEEWAY sa isi impuna caracterul distinct definit de calitatea superioara a materialelor folosite, stilul elegant si confortul deosebit pe care il confera purtarea acestor produse.

Toate produsele INDEEWAY sunt fabricate in India. Pentru camasi si tricouri folosim bumbac sau in 100%, de cea mai buna calitate, iar pentru prelucrare au fost folosite tehnologiile cele mai moderne pentru a va oferi articole confortabile, dar si pentru a fi extrem de usor de calcat si intretinut.  

Echipa INDEEWAY intelege sa va asigure de tot respectul pe care il meritati oferindu-va produse de o calitate reala la un pret corect si accesibil.

Brandul INDEEWAY este proprietatea PROTECH MOBILE SRL.

Website-ul nostru este protejat prin lege si este interzisa reproducerea lui in totalitate sau partial. Ne puteti contacta pe email: comenzi@indeeway.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce spun clientii nostri?

Afla parerea clientilor nostri despre siteul nostru sau despre produsele noastre.

Produse de cea mai buna calitate! Am comadat o camasa si sincer sa fiu se vede diferenta intre materialul acesteia si materialul camasilor existente pe piata. Bumbac de cea mai buna calitate. Foarte confortabila si racoroasa, desi merg cu masina(in care uneori este foarte cald), nu transpir deloc.

Sergiu

Recomand cu multa caldura prosoapele de la Indeeway! Sunt foarte foarte bune si calitate garantata!!!!!

Ayako Funatsu(comentariu pe Facebook)