Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

CUM SE EFECTUEAZA PLATA PRODUSELOR?

Costul produselor:

Toate produsele de pe site-ul www.indeeway.ro au afisate preturile in RON cu TVA.

Costul transportului:

Pentru comenzile mai mari de 350 Lei, transportul este GRATUIT.

Modalitati de plata:

  • 1 Plata prin ramburs:

    Plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de dvs. Plata se face exclusiv in lei.

  • 2 Plata prin card bancar:

    Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Ce spun clientii nostri?

Afla parerea clientilor nostri despre siteul nostru sau despre produsele noastre.

Produse de cea mai buna calitate! Am comadat o camasa si sincer sa fiu se vede diferenta intre materialul acesteia si materialul camasilor existente pe piata. Bumbac de cea mai buna calitate. Foarte confortabila si racoroasa, desi merg cu masina(in care uneori este foarte cald), nu transpir deloc.

Sergiu

Recomand cu multa caldura prosoapele de la Indeeway! Sunt foarte foarte bune si calitate garantata!!!!!

Ayako Funatsu(comentariu pe Facebook)