Marlon Brando in filmul ‘Un tramvai numit dorinta’ sau James Dean in ‘Rebel fara cauza’ sunt clasicii care au impamantenit statutul de piesa importanta al tricoului in garderoba masculina. Acum, tricoul clasic, este articolul de imbracaminte cel mai cumparat de catre barbati.

In medie, un american detine 15 tricouri. Ele sunt simple si nu se demodeaza niciodata – au inceput sa se poarte in anii 40-50 (cand au incetat sa mai fie doar articole de lenjerie) si de atunci nu s-au mai demodat.

Tricourile clasice se poarta atunci cand efectuati activitati care presupun miscare, dar si acasa, in timpul liber sau seara intr-un club sau pub. Este bine sa alegeti materiale de bumbac 100%, tricoul clasic va reusi sa aeriseasca corpul si sa il racoreasca vara si sa il incalzeasca iarna.

In ciuda simplitatii, forma lui trebuie sa descrie oarecum forma corpului, sa se muleze in mod placut – dar sa nu impiedice respiratia sau gesturile. Aveti grija si la postura, ea are un rol important in aspectul placut si in felul cum se aseaza hainele pe corp.

Pe langa tricourile clasice, odata cu noile tehnici de printare au aparut tricourile cu imprimeuri tricourile graficetricouri cu mesaje inspirate sau orice fel de modele. Acestea sunt mai casual decat cele simple. Nu uitati sa va decorati incheieturile mainilor conform cu stilul propriu, va fi mai interesant.

Combinatie imbatabila – un clasic care nu da gres: tricoul alb sau gri cu jacheta denim de culoare inchisa sau kaki.

Nu uitati de suprapuneri - tricoul purtat sub camasa sau cu blazerul potrivit este de mare efect stilistic.

Alegeti sa fiti stilati prin simplitate si calitate – naturaletea este cautata!