Gwen Stefani este o deschizatoare de drumuri, avand inca din anii 90 tinute eclectice construite cu talent: tinute sport cu bijuterii pretioase si machiaj pretentios de seara, desculta in rochie retro sau stil hip hop cu piese pretioase/elegante.

Deceniile au trecut, iar astazi tinutele eclectice fac deliciul generatiilor tinere, care abordeaza moda nonconformist si “casual”.

Sapca de dama este astazi piesa sport care face parte din cele mai elegante tinute ale tinerelor vedete sau ale tinerelor de pretutindeni. Vedete ca Miley Cyrus sau Lindsey Lohan apar frecvent purtand sapca la tinute pretioase, chiar cu rochii de seara, rochii mulate, tinute urbane, topuri, fuste, cu camasi clasice.

Folositi sepcile de dama in tinute colorate sport sau hip-hop, cu bijuterii opulente care va pastreaza feminitatea.

Puteti sa o purtati la club, pentru a da o tenta sport unei tinute sexy.

Sapca va contura tinuta, va atrage atentia asupra voastra si, cu siguranta, isi va indeplini rolul primar de a va proteja de soare. 

Vizitati sepcile Indeeway! La Indeeway.ro!

 

Magazinul online Indeeway.ro va sponsoriza proiectul "Reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța"* cu un procent de 10% din cifra de afaceri realizata de in perioada 10 aprilie - 10 iunie 2017 

 

*Despre proiectul "Reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța" al Asociațiilor Inima Copiilor și Dăruiește Aripi, sustinut de Fundatia Vodafone Romania, citeste aici http://www.daruiestearipi.ro/daruieste-primul-zambet/