Prosoapele din magazinul online indeeway.ro fac parte din categoria prosoapelor de bumbac cu textura densa si grea.

Suprafata este moale si uniforma. Sunt foarte absorbante, uscand rapid suprafetele corpului prin buclele dese si groase.

Prosoapele usoare si pufoase, cu buclele mai lungi si mai putin dese, mai mult sterg sau indeparteaza apa, decat o absorb. Sunt prosoape de bumbac de cea mai inalta calitate. Greutatea lor este un alt semn de calitate.

Nu folositi balsam, spalati la temperaturi inalte, atat pentru a indeparta cat mai bine murdaria, cat si pentru a indeparta complet urmele de sapun sau detergent. Scuturati prosoapele inainte de a le pune la uscat, dar si imediat dupa ce le luati de pe sfoara sau din uscator. Este bine sa adoptati aceasta conduita pentru a conserva proprietatile bune de absorbtie si catifelarea placuta.

Aceste prosoape provin din India, tara care se previzioneaza sa devina in urmatorii cativa ani cel mai mare producator de bumbac de pe glob, aflandu-se si la ora actuala printre lideri.

La magazinul online gasiti urmatoarele dimensiuni de prosoape de baie: 70x140 cm, 70x145 cm, 40x75 cm, 50x90 cm, 50x85 cm, 75x150 cm.

Culorile sunt naturale si placute: alb, griuri, petrol, bejuri. Sunt culorile care vor aduce in baia dumneavoastra atmosfera placuta de spa.

Puteti achizitiona la indeeway.ro, direct din caminul dumneavoastra sau de oriunde va aflati, aceste prosoape de cea mai buna calitate.