Inlocuirea prosoapelor de baie nu este doar o necesitate igienica dar si o modalitate prin care, fara a face cheltuieli mari, puteti sa adaugati un pic de culoare sau personalitate unei camere de baie plictisitoare.

Prosoapele albe, nu doar ca se potrivesc oricarei culori a baii, dar sunt potrivite pentru persoanele care doresc sa detecteze orice urma sau pata care ar pune la indoiala curatenia prosoapelor. Nu sunt cele mai potrivite pentru inveselirea unei bai deja albe, in schimb prosoapele albe ofera un aer vintage – baile nu au fost spatii prea colorate in mod traditional, ci au avut caracteristic albul sau culorile naturale.

Culorile deschise sunt mai rezistente, cele inchise isi arata uzura mai repede.

Seturile de prosoape nu trebuie sa aiba aceeasi culoare neaparat, puteti alege game de nuante diferite pentru prosoapele de marimi diferite pentru a adauga diversitate.

Prosoapele de baie pot fi in contrast sau perfect asortate cu gresia si faianta.

Pe langa seturile pentru fiecare membru al familiei ce contin un prosop de baie mare plus un prosop mic, prosopul de maini este de obicei unul singur utilizat in baie de catre toti membrii familiei. Desigur trebuie sa aveti schimburi si pentru prosopul de maini si rezerve pentru musafiri.

Prosoapele se pastreaza rulate sau impaturite, in rafturi sau cosulete impletite, iar in timpul folosirii agatate/atarnate pentru a se usca mai repede.