Tricourile sunt mai practice si comode, se imbraca intr-un timp mai scurt si nu au o intretinere dificila, spre deosebire de camasi. Da, alege tricoul pentru timpul liber si activitatile sportive! Cumpara o varietate mare de tricouri de bumbac de calitate de la magazinul online indeeway.ro!

Camasa reprezinta stilul clasic de eleganta masculina, dar face parte si din combinatiile vestimentare contemporane. Cu camasa vei fi intotdeauna mai elegant. Sunt situatii in care chiar trebuie sa renunti la tricou in favoarea unei tinute smart casual ingrijite. Pentru asta, nu purta niciodata camasa pe dinafara pantalonilor.

Poti alege o cravata sau o vesta, un cardigan sau un pulover peste. Poti incerca si marca hipsterilor, papionul. Stilistic vorbind, este acceptata indoirea manecilor pana la a doua jumatate a antebratului  – vei arata mult mai stilat decat cu o camasa cu maneca scurta, pe care e bine sa o eviti total.

Evita indoirea manecilor in situatii formale - in mediul profesional poate fi interpretata drept lipsa de respect. Materialele sintetice au pierdut teren in ultimii ani, cele mai cautate sunt camasile de bumbac 100%. Ele arata cel mai bine pe corp si asigura respiratia pielii. Gaseste camasi de bumbac de cea mai buna calitate la magazinul indeeway.ro!

Tricoul si camasa impreuna. Cum ar fi sa le porti chiar impreuna? Este una dintre cele mai clasice combinatii pentru barbati. Tricoul mulat purtat pe sub camasa poate fi o varianta pentru iarna, ca varianta mai calduroasa. Intentia este sa lasi sa se vada partea de pe langa gat a tricoului de dragul combinatiei de culori. Un alt rol al tricoului de sub camasa este de a absorbi transpiratia – de aceea, alege intotdeauna tricouri de bumbac 100%! Poti purta camasa cu carouri descheiata peste tricou, de exemplu cu blugi rupti. O combinatie fina este tricoul alb si camasa bleu descheiata, purtate cu pantaloni de o culoare in contrast.