Camasa cu carouri poate crea tinute masculine urbane de mare efect!

Camasile in carouri pot face parte din tinute foarte lejere, dar, culmea, si din tinute formale.

Cum sa le diferentiati si cum sa le combinati?

Imprimeurile mai mari sau in culori vii (si care combina mai  multe culori) sunt mai casual. Ele se asociaza, cu succes, cu jeans gri sau bleumarin inchis pentru tinute informale. Incercati si varianta in care renuntati la jeansi si folositi pantaloni chino sau chiar de piele.

Chiar daca este iarna, camasa cu carouri cu maneci lungi poate fi purtata cu manecile rulate, pentru un plus de lejeritate.

Imprimeurile mici, uniforme, fine sau cele in culori sterse, inchise sau ton pe ton sunt potrivite tinutelor mai elegante. Ele pot sa fie asociate chiar la un costum, pentru o tinuta formala, oferindu-i un sarm in plus. Cravata ideala este intr-o culoare inchisa uni (negru sau bleumarin) si destul de ingusta.

Pentru cei nonconformisti, moda actuala nu are limite de respectat – puteti combina si cravate cu alte imprimeuri. Nu uitati regula: imprimeuri total diferite de cele ale camasii (dungi sau buline).

De la incaltamintea de sport sau ghete, bocanci din piele bruta, trecand prin mocasini, pentru cei care ii prefera si pana la pantofii formali gen oxford – incaltamintea trebuie si ea adaptata la genul tinutei.

Cureaua face si ea diferenta – o curea cu o catarama fina va fi purtata la o tinuta eleganta si o centura mai indrazneata la tinutele casual.

La magazinul online Indeeway.ro gasiti camasi cu carouri sau pepit, din bumbac, de o calitate exceptionala. Cadoul de Craciun poate fi cumparat usor, cu un clic!