Cum sa alegeti camasile?

Cel mai bine este sa fie 100% din fibre naturale.

Bumbacul este cea mai raspandita fibra din imbracamintea masculina. Un procent de 50% din tesaturile hainelor masculine, la ora actuala, este reprezentat de bumbac.

Lenjeria de corp, tricourile, camasile, bluzoanele, jeansii sunt 100% sau macar contin un procent de bumbac, iar lista poate continua.

Toate acestea datorita aspectului atractiv, a durabilitatii sale si a faptului ca este foarte confortabil de purtat, absorbant si lasa pielea sa respire. Nu este de mirare ca secole de-a randul bumbacul a insotit omul pe tot parcursul vietii.

Camasa de bumbac este moale si fina – materialul are si o usoara elasticitate naturala care il face placut de purtat. Tinuta materialului este placuta, camasa de bumbac 100% va avea un aspect placut si se va aseza favorabil pe corp.

Este non-alergenica, nu cauzeaza mancarime, intepaturi sau iritatii. Veti evita astfel contactul corpului cu fibrele sintetice. Fibrele chimice fac materialul mai putin durabil si mai putin placut pentru piele.

Inca un beneficiu: mirosurile se indeparteaza usor . Puteti gati sau puteti sta in incinte in care se gateste, iar mirosul hainelor de bumbac va disparea usor la spalat.

Camasile de bumbac intotdeauna vor avea culori placute, naturale (nuante lipsite de tenta chimica, lucioasa si stridenta) si variate, datorita usurintei cu care se vopsesc fibrele naturale.

Camasa de bumbac este potrivita pentru orice anotimp: este racoroasa pentru vara, ofera o buna aerisire pielii, iar in sezoanele mai umede, absoarbe umezeala, incalzind corpul.

Nu veti regreta alegerea camasilor de bumbac 100%, durabile, placut de purtat si in culori placute!

La magazinul online indeeway.ro puteti alege din paleta larga de camasi din bumbac 100% pentru barbati. Magazinul va ofera produse de calitate superioara din bumbac 100%.