Faci cumparaturi online si donezi pentru copiii nou-nascuti din Dobrogea!

Magazinul online Indeeway.ro va sponsoriza proiectul "Reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța"* cu un procent de 10% din cifra de afaceri realizata de in perioada 10 aprilie - 10 iunie 2017 

Cumparand online vei face economie de timp, nu vei mai pierde ore pe drum si prin magazine.

Vei putea cumpara lucruri de calitate, la preturi convenabile.

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la aceasta modalitate.

Ramane insa de rezolvat problema alegerii masurii  corecte!

Cum sa alegi o masura pentru o camasa de la un brad pe care nu il cunosti? Este cunoscut faptul ca fiecare producator are propriul sistem de masuri si ca, de la tara la tara, S, M sau L nu inseamna chiar acelasi lucru.

Ei bine, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a alege masura potrivita!

 

3 Sfaturi utile!

  1. Cu ajutorul unui metru de croitorie, poti sa vezi dimensiunile exacte ale corpului. Poti face asta si singur, dar  cel mai bine este sa apelezi la un croitor, la o persoana priceputa din familie sau chiar un vanzator dintr-un magazin de haine . Trebuie sa stai in picioare, in pozitie normala si sa ti se masoare urmatoarele dimensiuni:
  • Circumferinta pieptului
  • Circumferinta gatului pentru potrivirea gulerului
  • Lungimea manecii (cu bratul indoit, dar cei priceputi vor sti acest lucru)

Noteaza-le si foloseste-le atunci cand vrei sa cumperi camasi online!

  1. Daca nu esti sigur, alege totusi o masura USOR mai mare – in cel mai rau caz, vei avea o camasa confortabila in plus.
  2. Cumpara pe tot parcursul anului, pentru a nu avea presiune la evenimentele speciale sau de sarbatori. Astfel iti vei face o idee despre brand si masurile specifice.

Magazinul Indeeway.ro iti ofera cele mai variate camasi de bumbac cu aspect si calitate impecabile!

*Despre proiectul "Reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța" al Asociațiilor Inima Copiilor și Dăruiește Aripi, sustinut de Fundatia Vodafone Romania, citeste aici http://www.daruiestearipi.ro/daruieste-primul-zambet/